Wie ben ik

Henka Rooze

Mijn naam is Henka Rooze, het gezicht achter BuitensteBinnen, coaching en training. Mijn passie is om mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is ontstaan nadat ikzelf een jaar heel erg weinig energie had door de ziekte van Pfeiffer. Hiernaast kwam ik erachter dat ik erg gevoelig ben voor prikkels (hoog sensitief) en zo mijn energie kwijtraak.

Het proces van herstel en integratie in de maatschappij heeft een zakelijke insteek en verloopt volgens een vast stramien. Ik miste hierbij een persoonlijke en, voor mij, passende benadering. Om alleen aan de slag te gaan is moeilijk, een goede spiegel kan dan verhelderend en soms confronterend zijn. Door met jezelf aan de slag te gaan word je sterker en kun je verder groeien in je eigen kunnen.

Mijn focus ligt op een persoonlijke en oprechte benadering, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende coach- en trainingswerkvormen.

Ik ben een duidelijke, doelgerichte en empathische coach waarbij een positieve benadering het uitgangspunt is. Hierbij vind ik het belangrijk dat een ieder zijn eigen kracht ziet en deze efficiƫnt inzet.

Mijn missie: Persoonlijke coaching: eerlijk en krachtig, voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling, dat aansluit bij ieders eigen manier en mogelijkheden van groei.